mandag den 14. maj 2012

Ender regningen på kommunens bord?






GRÅSTEN: Ifølge jydske Vestkysten, skal ejendommen på Herles 2, i Gråsten nedrives ved kommunens foranstaltning, på grund af fare for nedstyrtning. Ejendommen har været ejet af ApS´et Wiborg & Co, i 7 år, selskabet har hjemsted i Gentofte, og ejendommen på Herles har været under ”ombygning” det meste af tiden. Ejendommen ejedes før Wiborg og Co af Poul Erik Kjær og forinden af Carl Jørgensen, der havde ejendommen i mange år. Ejendommen er opført tilbage i 1925.


Selskabet, Wiborg & Co ApS, have en minus egenkapital på godt minus 1,4 millioner ifølge det sidst afleverede regnskab. Og har i løbet af det nuværende regnskabsår ( 29 april 2011 – offentliggjort den 1. juli s.å. ,) skiftet regnskabs år via en 6 mdr. forlængelse, sådan at det regnskab, som skal afleveres til selskabsstyrelsen senest juni i å. , indeholder 18 måneder.

Men meget tyder på, at Sønderborg Kommune kommer til at hænge på regningen, for den annoncerede nedbrydningen. Naboerne har været plaget af den ikke fuldførte ombygning, både med blafrende plastik, unges ulovlige besøg i huset og nedstyrtende genstande, der er gået løs på grund af vejr og vind.

Jeg skrev første gang om ejendommen Den 8. marts 2008 læs min JV artikel her:

http://www.jv.dk/artikel/351660:Mit-Soenderborg--Men-det-faar-vel-en-ende-engang





Billeder fra dengang - i 2008

Ingen kommentarer:

Send en kommentar